Afișări ale paginii săptămâna trecută

sâmbătă, 20 februarie 2016

Si a mai trecut un an! Acum am 12.


Anul asta am vrut sa fie speciala aniversarea mea.
M-am gandit la un tort frumos si Rami, matusica mea, mi l-a crosetat. Cu fir rosu l-a zamislit pe “viteza”, cu fir maro pe “bucsa”. La “ALEX” i-a tremurat putin mana, deh...emotii. Eu arcuiesc mai frumos literele buclucase din numele meu.
Mamaiu a impletit si ea, la sarmale. Buneeee!!! Am mancat 5 la prima degustare. Acum intelegeti de ce am crescut atat de mare? Pana si pe mami am depasit-o in inaltime, am constatat asta la masuratoarea de acum 2 zile. Hi hi :)
Tataiu, mare poet si prozator, a sacrificat blogul personal pret de cateva ore si mi-a dedicat mie toata atentia binemeritata. E tataiu meu si il iubesc, mai ales ca scrie atat de frumos si de sensibil despre mine.
Fiind un an special, am avut-o langa mine si pe prietena mea, Carmen. O apreciez tare mult pentru ca se straduieste sa ma invete atat de multe lucruri in fiecare zi. Iar incapatanarea mea o indarjeste si mai mult, si mai mult. Sunt  sigur ca voi reusi multe alaturi de ea.
Ei da, Toma, mami si tati... ca de obicei, s-au ocupat de animarea petrecerii. Nu au lipsit confeti si buna dispozitie. Si evident, suflatul in lumanari! Si ce ne-am mai jucat. Si ce ne-am mai distrat!
A fost cea mai frumoasa aniversare a mea! Oare la anu’ cu ce ma vor mai surprinde?


Semnez,
Alex

Un comentariu: