Afișări ale paginii săptămâna trecută

joi, 17 ianuarie 2019

2% pentru Alexandru


Povestea ne-o cunoasteti, nu am ascuns-o niciodata. Dimpotriva, ne-am mandrit cu progresele lui Alex. Ne sunteti alaturi de atatia ani si va multumim pentru asta. Pe multi dintre voi nici nu va cunoastem, dar faptul ca ajungeti aici, pe blogul lui, si doar pentru a citi, e un pas important pentru Alexandru. Pentru ca impreuna invatam sa respectam copilul special, adolescentul special. Si cei care-l cunosc pe Alex stiu cat adevar este in vorbele noastre pentru ca sigur Alex v-a zambit, v-a imbratisat sau v-a privit cu ochii lui mari si calzi. Poate uneori v-a strans de mana, mai apasat sau poate mai usor. E modului lui de a ne spune ca e langa noi! Se straduieste mult sa progreseze, orele zilnice de terapie isi spun cuvantul. Oamenii rabdatori din jurul lui nu contenesc sa il ajute. Alex e bine si va fi din ce in ce mai bine!
Si ca in fiecare an, va rugam sa ne sustineti in strangerea de formulare pentru redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit pentru anul 2018.
Va multumim pentru sustinerea terapiei lui Alexandru.


Formularul personalizat il gasiti aici: https://bit.ly/2RxLDq9 .
Dupa completare, il puteti depune la directia financiara de care apartineti sau il puteti expedia pe oricare dintre adresele de e-mail:  cristina.florescu.iw@gmail.com sau laurentiu.florescu01@gmail.com .
Termenul limita este 15.03.2019, data postei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu